Underbara försommar!

hejsan

Vecka 21 har även den varit fylld med massor med roligheter!

Måndagen var det Tussidag med massor med egen tid för fri lek och fritt valda aktiviteter. Det snickrades och byggdes kojor och på bandyplanen tränades det inför onsdagens turnering.

En underbar eftermiddag fick vi i församlingshemmets trädgård i tisdags. Tillsammans med Nisse och Emelie avslutade vi i gröngräset, de svarade på barnens frågor som låg i frågelådan. Det blev ett halleluja moment!! barnens frågor och deras intresse för Nisses och Emelies svar var fascinerande. Avslutningsvis blev det ett glasskalas av stora mått, Nisse och Emelie bjöd och vi mumsade så att det nästan kom ut genom öronen ;)

Sedan var det då dags! Bandyturnering. Laddade tjejer och killar, med nya hockeyskydd var redo att spela. Dessvärre hade vi vuxna inte riktigt förstått spelschemat…..så lag ”Yngre” fick inte spela detta första tillfälle. Vilket naturligtvis blev stor besvikelse….Men snart var besvikelsen bortblåst och hejaropen skallade och gav stöd till lag ”Äldre” som kämpade starkt i sina matcher.

Torsdagen bjöd på sommarvärme och säsongens första vattenkrig i trädgården. Även i snicken var aktiviteterna i full gång, det  skapades b la motorsågar och flygplan.

Veckan avslutades med vårens kalas! Till Saxtorp åktes det tuff-tuff tåg. Lek och grillning var på menyn. Vilket Myzzz!

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>