En vecka med fullt ös!

Oj vilken vecka vi hade förra veckan! Efter en Tussidag på måndagen drog vi igång med tisdagen och fritidshemmens dag. Gemensam vandring med övriga fritidshem via Storgatan med diverse skrammelinstrument, ingen missade oss;-)). Efter mumsigt mellis med mackor och frukspett drog aktiviteterna igång. Barnen kunde i olika stationer gå runt och prova olika aktiviteter samtidigt som de skulle samla in ett ord, ordet skulle sedan föra tankarna vidare till något. Roligt men lite rörigt!

Tisdagen fortsatte i festens tecken, då det var dags för treornas övernattning! Efter egen planering och önskemål startade kvällen med gräddkrig med efterföljande vattenkrig! Vi hade tur med vädret, solen tittade fram och gav sken av sommarkänsla. Sedan mumsades det pizza och en och annan godisbit. Kvällen avslutades med film (som vissa nog såg i spridda delar). Tystnaden la sig enligt översovande mammor strax efter midnatt.

Onsdagen bjöd på studiedag och lite trötta treor ;-)…. Cykling med hela gänget till Ekängen (badet bortanför Vätterviksbadet). Vilken dag, härligt blöta (efter plurrande) men glada barn njöt av skogsluft, kojbygge, skattletande, sandslottsbyggande mm, mm!!

Party time! Torsdagsparty, ett party som var ett delmål i vår ”anti fula ord kampanj”. Dans och snittar, popcorn och bål på altanen. Efter önskemål bjöd köket även på chokladbajskorvar…..är det fest så är det!!

Nu stundar nya aktiviteter, idag onsdag är det premiär för årets bandyturnering. De nya skydden som barnen fått i present i ”anti fula ord kampanjen” har kommit och provades in igår. Stolta och snygga blev spelarna.

Under fliken veckans bilder, finner ni bilder som hör ihop med ovanstående text.

Hör gärna av er med reflektioner om det vi skriver på bloggen, kanske finns det önskemål från er föräldrar om vad ni vill ska komma med?

må gott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>