Uppnått mål

Hejsan!

I onsdags kom den….den sista nyckelpigan. Ytterligare en hel dag utan svordomar och andra fula ord. Många dagar har det tagit, men det har varit bra dagar med mycket reflektioner och lärande. Målet har varit att få bort användandet av svordomar och samtidigt synliggöra för barnen att det finns bättre ord att använda, vi har också fångat situationer där vi ställt frågor om fula ords betydelse och innebörd. Arbetet har sin grund i läroplanen  där målet är att vi aktivt arbetar med normer och värden integrerat i det vardagliga arbetet. Nu hägrar de sista belöningarna i form av nya hockeyskydd och ett litet party. Partyt planeras utifrån barnens önskemål (inom rimlighetens gräns), genom att få inflytande och delaktighet lär sig barnen att ta och känna ansvar, vilket vi tycker är viktigt.

Nästa vecka är det studiedag på onsdagen, då tänker vi oss en heldag ute i Ekängen (förbi vätterviksbadet). Vi cyklar dit och hem. Tänk på fungerande cykel/hjälm och bra kläder anpassade för alla möjliga väder.

Ha det bra

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>