Delmål

hejsan

I måndags delade vi ut en delmålsbelöning, årets melodifestivalskiva. Hela åtta burkar hade fått en nyckelpiga var. Barnen är stolta och vi upplever att de blir motiverade att tänka på sitt språk och ordval även i fortsättningen. Det uppstår ibland intressanta diskussioner om vissa ord, huruvida det hör till kategorin ”svärord” eller inte. Upplevelsen och känslan av ord är också intressant att diskutera, diskussionerna kan leda till förståelse för att ord och särskilt fula ord kan göra ont och göra mer illa än vad som egentligen var tänkt. Ett viktigt led i vårt arbete med social och medborgerlig kompetens. Där demokrati, konflikthantering, ansvar, regler och samarbete och relationer ingår.

må väl 😉

 

En reaktion på “Delmål

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *