Var tar tiden vägen?

Var tog höstterminen vägen?

Innanför ytterdörren sitter meddelandelapparna kvar, dom som berättar om bad och fiske. Dom får sitta som en påminnelse om vad som kommer tillbaka.

Full aktivitet har varit ett signum för terminen. Nya barn har acklimatiserat sig och blivit en självklar del av den stora gruppen. Vi har hunnit med massor; fotbollsturnering, utedagar, Casahäng med flera underbara tänkvärda filmer, möten och berättelser med Nisse och Maria. Musikhjälparna har likt tomtenissar jobbat febrilt för att åstadkomma alster till julmarknaden i samband med Luciafirandet. Vi har arbetat för en humanare ljudnivå. Vi har arbetat i mindre grupper där vi har haft möjlighet att höras och bli lyssnad på, vi har samarbetat och njutit av varandras självporträtts”gubbar”. Vi har kalasat och dansat på höstens kalas och vi har snickrat och vi har lekt. Vi har reflekterat och diskuterat över vad som händer i världen och vi har följt grävmaskinen på gatan och vi har…..Kort och gott, tiden går fort när det är roligt!

Nu välkomnar vi adventstid, lucia, jul och det nya året. Vi ser fram emot en liten paus och återhämtning, så är det snart dags att sätta upp lappen ”vi är och fiskar…” igen!

Må väl

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *